NeoGeo X Gold igračka konzola

Izvor: ITsvet.com, 15.Avg.2012, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NeoGeo X Gold igračka konzola

NeoGeo X Gold igračka konzola možda nije uspela da ispuni svoj obećani rok izdavanja u toku proleća, ali sada je tu datum, a imamo i cenu ove retro konzole. Tommo. Inc, američki distributer ove konzole navodi da će se konzola naći u prodaji širom sveta od 6. decembra pri čemu će cena konzole biti $200. Vreme pojavljivanja konzole se poklapa sa debijem originalne NeoGeo AES konzole. U paket koji će se pojaviti će biti uključeni i NeoGeo X Station zajedno sa X Handhel koji će doneti 20 klasičnih NeoGeo naslova instaliranih na ovaj uređaj. Konzola ima 4.3“ LCD ekran i omogućava dodavanje više naslova zahvaljujući slotu za karticu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

NeoGeo X Gold igračka konzola

Izvor: ItRešenja.com, 15.Avg.2012

NeoGeo X Gold igračka konzola možda nije uspela da ispuni svoj obećani rok izdavanja u toku proleća, ali sada je tu datum, a imamo i cenu ove retro konzole. Tommo. Inc, američki distributer ove konzole navodi da će se konzola naći u prodaji širom sveta od 6. decembra pri čemu će cena konzole...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.