Neka bude svetlo u mraku bitke!

Izvor: Mondo, 17.Maj.2013, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka bude svetlo u mraku bitke!

Ako si gejmer i treba ti dobra, brza i osvetljena tastatura - imamo predlog za tebe!

Genius KB-G265 tastatura osvetljena je LED pozadinskim osvetljenjem, što je čini posebno pogodnom za sve one igrače koji žele da se opuste uz najnovije borbene naslove u noćnim satima ili u LAN okruženjima. Plavo pozadinsko osvetljenje, koje se može i isključiti, ne samo da olakšava snalaženje nego i lagano podiže adrenalin omogućavajući igraču da se lakše unese u virtuelni svet. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Za one najzahtevnije, tastatura podržava čak 20 anti-ghosting tastera, što znači da igrači ne moraju da brinu o tome da igra neće registrovati pritisak ukoliko je istovremeno pritisnuto više njih. Odziv tastature, a samim tim i odgovor igre na pritisnut taster, odvija se izuzetno brzo, zahvaljujući frekvenciji prenosa (report rate) od 1.000 Hz. To garantuje da će omiljena igra registrovrati sve pritisnute tastere i reagovati na njih. Tasetre za Windows je moguće isključiti kako ne bi smetali tokom igranja.

Uz tastaturu dolazi osam kapica za tastere srebrne boje, kojima je moguće posebno označiti tastere koji često koristimo i time ih učiniti vidljivijim, pogotovo u mraku.

Tastatura je opemljena i sa 8 programibilnih tastera koji se mogu podesiti da pokreću omiljene aplikacije, a tu su i dva USB priključka koja korisnicima omogućavaju da spoje dodatne uređaje, kakvi su miš ili slušalice, što će doprineti kreiranju potpunog igračkog užitka.

Kabl tastature moguće je pozicionirati tako da izlazi na levu ili desnu stranu, u zavisnosti od toga gde vam je smešten računar.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.