Ne treba vam više telefon da biste gledali Instagram live

Izvor: B92, 13.Apr.2020, 14:42

Ne treba vam više telefon da biste gledali Instagram live

Ne morate više da se oslanjate na svoj mobilni telefon kako biste gledali neki Instagram live stream. Od sada, ova funkcija biće moguća i na desktop računarima.

Sada će gledanje live stream video-snimaka da bude čak i lakše nego ranije, s obzirom na to da se komentari ređaju u odvojenom "live" prozoru, pa je problem vidljivosti rešen.

Ne radi se o potpunoj alternativi za live stream zbog toga što nije moguće da putem svog internet pregledača sami pokrenete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << live-stream, već samo da gledate.

Ipak, ovo dolazi kao još jedna novina ubrzo posle uvođenja direct messages funkcije za desktop računare, pa možemo da vidimo ubrzanu integraciju Instagram aplikacije i Web verzije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.