Naučnik je napravio LETEĆE ODELO da bi mogao da leti kao SUPERHEROJ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2017, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naučnik je napravio LETEĆE ODELO da bi mogao da leti kao SUPERHEROJ! (VIDEO)

Izgleda zaista moćno!

Britanski pronalazač Ričard Brauning napravio je leteće odelo u stilu čuvenog superjunaka Ajron mena. On je, u ovu svrhu, osnovao kompaniju "Gravity" i sklopio partnerstvo sa Red Bulom koji podržava razne entuzijaste u njihovim pokušajima da urade nešto neverovatno, piše “Mashable”.

Ovaj pronalazač je godinu dana radio na "Daedalus Flight Suit" odelu koje ima male avionske motore na rukama, nogama i leđima. Umesto mini reaktora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je Toni Stark ugradio u svoje grudi, Brauningovo odelo pokreće veoma zapaljivo gorivo koje se nalazi u posebnom delu ovog odela. Osim odela, tu je i specijalno dizajnirana kaciga koja prikazuje osnovne informacije o letu, nivou goriva i funkcionisanju motora.

ŠOK VEKA! Gledali su PORNIĆE a onda se pojavila poruka: Podelili ste ovo na FEJSBUKU, hvala! (FOTO)

Letenje omogućavaju motori iz ruku koji snažno duvaju vazduh. Naravno, odelo ima Wi-Fi i Bluetooth konekcije kako bi se omogućilo strimovanje na društvene mreže. Pogledajte kako Ričard leti:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.