Naslednik je stigao - PowerShot G1 X Mark II

Izvor: ITsvet.com, 21.Feb.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslednik je stigao - PowerShot G1 X Mark II

Canon je prošle nedelje predstavio uzbudljivu kolekciju od devet novih modela u svojim linijama DSLR aparata, digitalnih kompaktnih fotoaparata i dodatne opreme. Svaki od njih demonstrira nenadmašnu Canonovu stručnost u industriji fotografije i u skladu je sa strategijom kompanije da pomaže korisnicima da učine sledeći korak na svom fotografskom putu. Jedna od glavnih zvezda medju novitetima, svakako je PowerShot G1 X Mark II. Novi vrhunski kompaktni fotoaparat i naslednik modela PowerShot G1 X, PowerShot G1 X Mark II, daje najbolje performanse fotografije ikad viđene u Canonovom kompaktnom fotoaparatu. S kvalitetom slike sličnom DSLR-u, a prenosivošću u okviru kompaktnog oblika i funkcionalnosti vrlo uspešne serije PowerShot G, ovaj model savršen je dodatak svakoj torbi profesionalnog fotografa.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Canon PowerShot G1 X Mark II

Izvor: PCAxe.com, 22.Feb.2014, 10:07

Naslednik je stigao!  . Canon je prošle nedelje predstavio uzbudljivu kolekciju od devet novih modela u svojim linijama DSLR aparata, digitalnih kompaktnih fotoaparata i dodatne opreme. Svaki od njih demonstrira Canon-ovu stručnost u industriji fotografije i u skladu je sa strategijom kompanije...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.