Izvor: Mikro - PC World, 27.Maj.2012, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasa moli da se ne diraju njene stvari na Mesecu

Američka svemirska agencija Nasa uljudno je zamolila neustrašive istraživače da se, ukoliko putuju na Mesec, uzdrže od petljanja s američkom zastavom i drugim stvarima koje su njeni astronauti tamo ostavili. Gugl (Google) je obećao nagradu od dvadeset miliona dolara prvom privatnom preduzetniku koji pošalje robota na Mesec, ali Nasa želi da čak ni roboti ne diraju njenu opremu i da joj se po mo...Saznajte više | Pošaljite vaš komentar

Nastavak na Mikro - PC World...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASA moli da ne diraju njene stvari na Mesecu

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2012

Američka svemirska agencija (NASA) ljubazno je zamolila neustrašive istraživače da se, ukoliko putuju na Mesec, uzdrže od petljanja s američkom zastavom i drugim stvarima koje su njeni astronauti tamo ostavili.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mikro - PC World. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mikro - PC World. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.