Izvor: Baguje.com, 06.Feb.2011, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravite sajt za par minuta

Još uvek mislite da web sajt mogu da imaju samo oni sa dobokim džepom, firme i oni 'zaluđeni'. Želite svoj sajt, nema problema! Ako niste veliki stručnjak i ne zahtevate mnogo weebly je prava stvar za vas.

Weebly je izuzetno jednostavan a što je najbitnije i besplatan. Ok, neke stvari su pro i njih treba platiti, ali ako ih ne koristite - ne plaćate! Dobijate domen nešto.weebly.com a možete da kupite domen ili okačite na svoj već kupljeni. Veliki izbor šablona >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << je još jedan plus ovom servisu. Možete da dodate i blogove. Izdvajam neke odlične funkcije poput kontakt forme, dodavanja fajlova, galerije i rss čitač. Naravno tu su osnovne za dodavanje teksta ili fotorafija.
Evo sajta napravljenog za oko 5 minuta, pogledajte, izgleda skoro kao profesionalni, naravno treba mu sadržaja.
Pogledajte i promo video kako bi se bolje upoznali sa servisom:

Slični postovi:Kako da napravite svoj crtani avatar SEO – 40 stvari koje možete da uraditi kako bi optimizovali svoj sajt 10 odlčnih WordPress tema pogodnih za ženski sajt

Post "Napravite sajt za par minuta" je objavio bokile za sajt Baguje.COM, dana 6. 02. 2011.
Kategorije: Blog, HTML | Tagovi: besplatan sajt, weebly



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.