Napravili su Elon Mask generator imena

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 17:05

Napravili su Elon Mask generator imena

Dali su kontroverzno ime...

Elon Musk i Grimes oborili su internet kad su otkrili da će nazvati svoje novorođenče X Æ A-12 – ime toliko zbunjujuće da je CEO kompanije Tesla morao da ode u Joe Rogan-ov podkast da ga objasni (čak i nakon što je Grimes to već učinila na Twitter-u).

•X, the unknown variable ⚔️

•Æ, my elven spelling of Ai (love &/or Artificial intelligence)

•A-12 = precursor to SR-17 (our favorite aircraft). No weapons, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << no defenses, just speed. Great in battle, but non-violent 🤍

+

(A=Archangel, my favorite song)

(⚔️🐁 metal rat)

— ꧁ ༒ Gℜiꪔ⃕es ༒꧂ 🍓🐉🎀 小仙女 (@Grimezsz) May 6, 2020

Developer Richard Reis smatrao je da postoji nedostatak nerazumljivih imena, pa je kreirao generator Elon Musk imena – alat koji predviđa kakvo bi bilo vaše ime da je milijarder vaš otac.

Sve u svemu, Musk koji će uskoro biti uhapšen (jer je otvorio Tesla fabrike uprkos lokalnim zakonima) rekao je Joe Rogan-u da je njegov jedini doprinos ovom slavnom imenu „A-12“ deo, prethodnik njegove omiljene letelice, SR-71 Blackbird. Ostalo je bila ideja njegove partnerke Grimes. U svakom slučaju, i Grimes takođe zaslužuje deo krivice.

Elonifikujte svoje ime

Da se vratimo na generator: Jednostavno unesite svoje ime i alat će ga odmah pretvoriti u njegov Musk-Grimes oblik. Na primer, Jack postaje J λ C-K, Melinda se pretvara u M ΞLι N-D4, a Anatolij se pretvara u A πλTΦ L-1Y. Shvatate već obrazac.

Ovo je sve zabava i igra, ali da vidimo šta se dešava kada se generator stavi na ultimativni test, ime svih imena: X Æ A-12.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.