Najveća prodavnica mračnog interneta se zatvara?

Izvor: Informacija.rs, 27.Mar.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveća prodavnica mračnog interneta se zatvara?

Najveća internet prodavnica Dark Weba, Dream Market, biće zatvorena 30. aprila ove godine, tvrde istraživači kompanija IntSights i Flashpoint. 26. marta, nekoliko ljudi je na forumu DNM Avengers objavilo da su primili poruke u kojima se tvrdi da će Dream Market biti zatvoren krajem aprila. Jedan od korisnika ovog foruma objavio je tekst poruke koju je navodno dobio: “Ovaj market se gasi 30.04.2019. a svoje usluge prebaciće partnerskoj kompaniji, na adresi weroidj*********.onion (koja je trenutno offline, uskoro se otvara)."

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Gasi se najveća prodavnica na dark webu

Izvor: B92, 28.Mar.2019, 09:30

Dream Market, trenutno najveća prodavnica na dark web-u najavila je gašenje za 30. april 2019. godine...Informacija je objavljena istog dana kada su Europol, FBI i DEA objavili desetine hapšenja povezana sa prodajom droge na dark web-u. Ovaj tajming uznemirio je mnoge korisnike Dream Market-a, koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.