Najtanji LCD TV panel

Izvor: ITsvet.com, 22.Dec.2009, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najtanji LCD TV panel

LG Display je razvila prototip LCD panela za televizore koji je debljine svega četvrtine debljine trenutnih kompanijinih panela. Novi ekran će omogućiti proizvođačima televizora da kreiraju još tanje flat televizore ali za sada nema planova za masovnu proizvodnju ovih panela. Panel dužine dijagonale 42“ koji je je još uvek prototip je debljine 2.6 mm. Podsećanja radi prethodni najtanji panel ove kompanije koji je predstavljen u maju je debljine 5.9mm dok je debljina panela koji se trenutnu građuju u televizore 11.9mm. Iako za sada nema planova za masovnu proizvodnju, LG će ovaj panel prikazati na nastupajućem CES događaju.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LG Display razvio najtanji LCD TV panel

Izvor: Mikro - PC World, 22.Dec.2009

Južnokorejski proizvođač LG Display napravio je LCD panel za televizore debeo svega 2,6 milimetara, što će proizvođačima omogućiti da proizvedu još tanje televizore, mada za sada nema planova o masovnoj proizvodnji. Panel čija je dijagonala 106,7 cm (42 inča) i još uvek je prototip, upola...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.