Najpopularniji jutjuber oštro odgovorio Masku

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 11:13

Najpopularniji jutjuber oštro odgovorio Masku

Ilon Mask je sugerisao da bi MrBeast trebalo da kači svoj video sadržaj i na platformi X, a poznati jutjuber mu je odgovorio.

MrBeast, najpopularniji jutjuber na svetu, oštro je odgovorio milijarderu Ilonu Masku, na njegov zahtev da MrBeast kači sadržaj i na X platformi.

"Okačio sam, pogledaj ili ću te šutnuti", objavio je MrBeast u šaljivom tvitu na platformi X.

Na to je jedan korisnik odgovorio pitanjem da bi MrBeast trebalo da kači sadržaj i na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << X platformi. Ilon Mask, koji je vlasnik X-a, se uključio u razgovor, sa potvrdom te želje.

U svom odgovoru, MrBeast je istakao: "Kreiranje mojih videa košta milione, a čak i da dobiju milijardu pregleda na X-u, to ne bi finansiralo ni deo tih troškova".

On je dodao i da je voljan da testira ovu opciju kada monetizovanje na X platformi postane isplativo.

Tokom 2022. godine u jednom intervjuu je MrBeast istakao da kreiranje i produkcija njegovih videa često košta milione dolara. On je istakao da bi mogao da kreira jeftinije video snimke, ali da to ne želi.

X platforma je tokom prošle godine počela svoj program deljenja zarade sa kreatorima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.