Najnovije iz  Google Adsense-a i Blogger-a

Izvor: Baguje.com, 21.Apr.2012, 03:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnovije iz Google Adsense-a i Blogger-a

Blogger je ovih dana dobio novo ruho. Nekima se to svidja nekima ne. Osnova svega je povezivanje vašeg Blogger profila  sa Google + profilom , tako što  Google + profil, menja vaš Blogger profil. Možete mesec dana eksperimentisati sa ovim, i ako vam se ne svidja jednostavno možete da  u roku od mesec dana vratite vaš stari Blogger profil, ako to ne uradite vaš Blogger profil će sasvim nestati i zameniće ga upotpunosti Google + profil.

Medjutim, to i nije toliko bitno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << koliko je bitna najsvežija informacija od Big Google-a. Naime o čemu se radi. Naravno o Google Adsense i Blogger-u. Znamo da je Google ukinuo svoje affiliate linkove za Adsense program,koje sam ja bezuspešno pokušavala da pronađem, ne bi li odrađivala njihov affiliate program, a verovatno i mnogi od vas koji rade Adsense program.Ova najnovija informacija  nam dodje kao Uskršnji dar od Big Google-a ,  sada dobijamo  Blogger Ads affiliate link. Na YouTube je osvanuo najsvežiji  snimak pod nazivom 'Google Affiliate Ads for Blogger'. Evo pogledajte:
Blogger Affiliate Ads-om nam je omogućio da u svakom postu koji objavimo možemo da ubacimo neki affiliate link, kojim reklamiramo prodaju nekog brendiranog proizvoda (Nike, Adidas..) i kada neko klikne na taj link i preko tog našeg linka kupi npr. patike Nike  mi dobijamo komisioni udeo u toj prodaji, koji za sada ne znam tačno koliko iznosi, ali verovatno da cifra nije mala. Zarada ide na isti račun kao i Adsense zarada od reklama po kliku, tako da ne treba ništa dodatno da se podešava.
Kako možemo aktivirati Affiliate Ads?
Trebamo imati Adsense nalog, a ako se nismo prijavili to trebamo uraditi.
Zatim se izvrši povezivanje vašeg Adsense naloga sa Blogger-om preko dela Zarada na Blooger-u  i po izvršenom povezivanju,  sa strane okvira kontrolne table posta nalaziće nam se kolona sa Affiliate Ads oglasima koje ubacujemo u  post.
Ostalo je na vama, da budete kreativni i privučete što više potencijalnih kupaca i srećno!!!


Post "Najnovije iz Google Adsense-a i Blogger-a" je objavio Sladjana Jolic za sajt Baguje.COM, dana 21. 04. 2012.
Kategorije: Blogger, Google, Internet, Vesti | Tagovi: google adsense



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.