Najavljen LittleBigPlanet 3 za PS4

Izvor: ITsvet.com, 11.Jun.2014, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen LittleBigPlanet 3 za PS4

Sony je najavio da će u toku novembra popularna igra LittleBigPlanet 3 postati dostupna za PlayStation 4 igračku konzolu. U toku održavanja Sony-jeve konferencije za štampu koja je upriličena pred održavanje ovogodišnjeg E3 događaja, prikazan je demo ove igre. Ono što igrači mogu da očekuju jeste veliki broj zanimljivih karaktera sa različitim mogućnostima, uključujući Oddsock, Toggle i Swoop zajedno sa dobro poznatim likom, Sackboy-om. Pored toga, bilo koji nivo kreiran u okviru LittleBigPlanet 1 ili 2 moći će da se igra i u trećem nastavku.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

The Last Of Us: Remastered stiže 29. jula

Izvor: ITsvet.com, 11.Jun.2014

Kompanija Sony je potvrdila da će 29.jula objaviti The Last Of Us: Remastered igru za PlayStation 4 igračku konzolu. Sony je ovu igru najavio kao deo njihove E3 2014 konferencije za štampu, a u okviru istog događaja objavljen je i kratki trejler za ovu igru sa uvodom u priču za sve one koji nikada...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.