Najavljen Cat S60 telefon

Izvor: PCAxe.com, 01.Mar.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen Cat S60 telefon

Prvi pametni telefon na svetu sa integrisanom termalnom kamerom  
Kompanija Cat je predstavila svoj novi vodeći proizvod - telefon Cat S60, koji je prvi pametni telefon na svetu sa integrisanom termalnom kamerom, a uz to je i vodootporan. Uređaj je prikazan u Barseloni, u okviru sajma Mobile World Congress 2016.
Cat S60 ima ugrađenu termalnu kameru proizvođača FLIR, globalnog lidera u oblasti tehnologije "termalnih slika", omogućavajući korisnicima Cat telefona da budu prvi koji će koristiti svoje pametne telefone za niz zadataka, obuhvatajući: otkrivanje odavanja toplote oko prozora i vrata, otkrivanje vlage, identifikovanje pregrejanih električnih uređaja i instalacija, kao i osvetljavanje u uslovima potpunog mraka.

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.