Nagrada za informaciju

Izvor: ITsvet.com, 12.Maj.2011, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada za informaciju

Čelnici kompanije Sony razmišljaju o tome da ponude nagradu za svaku informaciju koja će dovesti do hapšenja i krivičnog gonjenja onih koji stoje iza nedavnog upada na njihovu PlayStation Network. Nagrada je samo jedna od nekoliko opcija o kojima Sony trenutno razmišlja kao jednom od načina da dođe do informacija o hakerima koji su odgovorni za upad. Još uvek nije doneta finalna odluka pa tako nije isključena ni informacija da bi kompanija u potpunosti mogla da odustane od čitavog ovog plana. I dalje je u toku veliki broj diskusija o tome da li ponuditi nagradu ili ne, a konačnu reč daće upravni odbor kompanije Sony.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Bolji scenario privatizacije

Izvor: Politika, 12.Maj.2011

Hiljade potencijalnih kupaca akcija Telekoma bi podigle njihovu cenu..Posle neuspele prodaje Telekoma čuli su se komentari da će se ova kompanija naći u permanentnom stanju propadanja. S druge strane, vlada najavljuje da će deo vlasništva kompanije preneti građanima podelom besplatnih akcija. Zbog...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.