Načelnik Modriče u društvu 80 mališana

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2014, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Načelnik Modriče u društvu 80 mališana

MODRIČA - Druženjem 80 mališana i vaspitača Dječijeg obdaništa "Naša radost" iz Modriče i načelnika opštine Mladena Krekića danas je u Gradskom parku nastavljeno obilježavanje Nedjelje djeteta.

Vaspitačica Mitra Mišić rekla je da je Nedjelja djeteta prilika da se lokalnoj upravi i javnosti skrene pažnja na potrebe djece i njihova prava.

Mišićeva je navela da su u protekla dva dana djeca crtala na glavnom modričkom šetalištu u Svetosavskoj ulici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Za sutra će obdanište organizovati "Dan otvorenih vrata" za roditelje i građane Modriče, a posljednjeg dana planirano je takmičenje u kulturnim, obrazovnim i sportskim sadržajima.

U Dječijem obdaništu "Naša radost" u Modriči boravkom i predškolskim obrazovanjem obuhvaćeno je 167 djece. Zaposleno je 30 vaspitača i drugih radnika.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.