NVIDIA Tegra 2 čip dobio nagradu Best Choice

Izvor: ITsvet.com, 26.Maj.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NVIDIA Tegra 2 čip dobio nagradu Best Choice

NVIDIA je objavila da je NVIDIA Tegra 2 mobilni super čip nagrađen prestižnom Computex 'Best Choice' nagradom u kategoriji inovacija na polju pametnih ručnih uređaja od strane Taipei Computer asocijacije. Tegra 2 čip je odabran među više od 400 proizvoda koji pokrivaju sve elektronske kategorije, uključujući mobilne uređaje, monitore i kompletne kompjuterske sisteme. Temeljno pregledana od strane vladinih predstavnika, profesora, analitičara, urednika za tehnologije i drugih eksperata, Tegra je odabrana na osnovu generalnih tehničkih kvaliteta, inovacije i svoje tržišne vrednosti.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

NVIDIA Tegra 2 čip dobio nagradu Best Choice

Izvor: LaptopSvet.com, 27.Maj.2011, 11:11

NVIDIA je objavila da je NVIDIA Tegra 2 mobilni super čip nagrađen prestižnom Computex &Best Choice' nagradom u kategoriji inovacija na polju pametnih ručnih uređaja od strane Taipei Computer asocijacije. Tegra 2 čip je odabran među više od 400 proizvoda koji pokrivaju sve elektronske kategorije,...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.