NUDE LAK NOVAC: Za ovu uslugu praćaju po 130.000 dolara

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUDE LAK NOVAC: Za ovu uslugu praćaju po 130.000 dolara

Dobra ponuda...

Britanska kompanija Geomik otkrila je da će možda sarađivati sa za sada nepoznatom kompanijom koja pravi robote na projektu koji traži muškarce i žene koji će svoje lice "pokloniti" robotima u zamenu za više od 100.000 dolara.

Kako biste se osećali kada bi u gužvi na ulici videli nekoga ko izgleda baš kao vi? Dizajneri iz ove dve kompanije kažu kako nude 130.000 hiljada dolara za prava korišćenja vašeg lica. Svi koji žele učestvovati mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se javiti na njihov e-mail adresu: faces@geomiq.com.

Iako kompanija koja je došla na ovu ideju još uvek ne želi otkriti svoj naziv, najavili su da će više informacija uskoro biti dostupno javnosti, prenosi Bright Side.

Prema rečima radnika Geomika, na ovom projektu se radi već pet godina, a dobio je veliku finansijsku podršku ulagača. Dodaju i kako će poseban tim odabrati ljude koji će proći u uži izbor projekta, zatim ih kontaktirati i objasniti im o kakvom se tačno projektu radi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.