NOVO NA WHATSAPP-u: Moguće REAKCIJE na poruke, evo kako bi to izgledalo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 17:26

NOVO NA WHATSAPP-u: Moguće REAKCIJE na poruke, evo kako bi to izgledalo (FOTO)

WhatsApp već neko vreme priprema reakcije na poruke u stilu onoga što koriste iMessage/Instagram servisi.

Prvi put smo saznali da WhatsApp priprema nove reakcije na poruke u avgustu prošle godine. Tada je funkcija bila u ranoj fazi razvoja. Nekoliko meseci kasnije, nekim korisnicima je isporučena nedovršena verzija funkcije, koja je potom povučena.

Međutim, izgleda da će uskoro konačno biti objavljena ispolirana verzija funkcije za korisnike WhatsAppa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sajt WABetainfo je objavio neke skrinšotove novih WhatsApp reakcija, dajući nam rani uvid u to kako će funkcija izgledati kada bude zvanično objavljena.

WhatsApp korisnici će videti red emodžija, odmah iznad same poruke. Nije poznato na koji način će korisnici vršiti interakciju sa porukama i emodžijima - da li će se to obavljati dugačkim pritiskom na poruku ili će postojati poseban taster pored poruke za dodavanje reakcije.

WhatsApp is readying message reactions (secured by end-to-end encryption) in a new upcoming update of WhatsApp beta for Android and iOS. 👍❤️😂😮😢🙏 pic.twitter.com/o9CMW6pnsN

— WABetaInfo (@WABetaInfo) February 2, 2022

Prema tvrdnjama WABetainfo, WhatsApp planira da doda reakcije na poruke u predstojeće WhatsApp beta ažuriranje za iOS i Android.

Dodaje se i da će reakcije imati end-to-end enkripciju, isto kao što to imaju tekstualne poruke ili bekapovi.

Drugi Meta servisi, kao što su Facebook Messenger i Instagram, već podržavaju reakcije na poruke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.