NOVINA ZA OVU APLIKACIJU: Od sada možete imati LIČNE PROFILE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVINA ZA OVU APLIKACIJU: Od sada možete imati LIČNE PROFILE

Ova aplikacija postaje sve razvijenija...

Korisnici ipak sve do sada nisu mogli da upravljaju svojim Maps profilima preko telefona, a Gugl je odlučio da to konačno ispravi, tako da ažurirana verzija Android aplikacije omogućava kontrolisanje profila preko “your profile” opcije u meniju koji se nalazi sa strane.

Korisnici tako sada mogu da menjaju imena, profilnu fotografiju ili biografiju, te brže pristupaju bezbednosnim podešavanjima. Maps dozvoljavaju da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ocene posećenih lokacija sakriju u okviru profila, a korisnici mogu da biraju i ko može da vidi informacije sa njihovih profila.

Gugl je na ovaj način značajno poboljšao uticaj koji korisnici imaju na Gugl Map platformu, pa se očekuje da u budućnosti bude sve više onih koji će deliti svoje utiske o nekom mestu, te fotografije.

Nije sigurno da će nova verzija aplikacije stići do svih korisnika u isto vreme, a nema pomena ni o tome kada bi promene mogle da stignu na iOS, ali se ističe da se radi o korisnoj promeni, što znači da će na kraju sigurno stići na sve uređaje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.