NOVA ZAKRPA JE TU: Stiže ojačanje za Windows

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA ZAKRPA JE TU: Stiže ojačanje za Windows

Novembarska zakrpa...

Div iz Redmonda počeo je sa November feature updatom za Windows 10 koji na računare sa ovim operativnim sistemom stižu jednom u pola godine.

Ovaj update koji je već nedelju dana moguće preuzeti, do sada je mogao da se preuzme samo ako korisnik sam traži, međutim sada bi i ostali korisnici trebalo polako da vide znak u desnom donjem uglu ekrana da je njihov računar spreman da bude softverski unapređen.

Ukoliko pak ima i onih kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ovaj Update još nije pojavio, a tražili su ga, kao opcija uvek je tu Update Assistant software tako da ga korisnici mogu upotrebiti kako bi proširili mogućnost svog računara za Update. The Update Assistant je dostupan preko Download Windows 10 strane i ima više opcija za instalaciju Windows-a 10.

You can now update to #Windows10, version 1909 using Update Assistant. https://t.co/cm2nuDJ8G8 pic.twitter.com/5ZJe4jQ0VC

— Windows IT Pro (@MSWindowsITPro) November 18, 2019

Korisnici Microsoft Windows OS-a i dalje imaju opciju da ne čekaju automatski update i da update-ju po želji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.