NFS neće imati plaćene DLC niti mikrotransakcije

Izvor: B92, 16.Sep.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NFS neće imati plaćene DLC niti mikrotransakcije

Electronic Arts je odlučio da nas sve pomalo iznenadi najavama u vezi sa Need for Speed.

Naime, kako kažu u Ghost Games (razvojni tim koji radi na igri) usaglasili su se sa Electronic Artsom da će sva vozila u igri od starta biti otključana odnosno dostupna u naslovu, tako da neće biti plaćenih DLC paketa novih vozila ili staza, ali ni mikrotransakcija unutar igre. Eto lepe vesti za sve koji na sam pomen plaćenog DLC-a dobijaju “ospice”.

Sa druge strane, svet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u igri duplo je veći nego onaj u Rivals, kako navode, a jedna od negativnih strana jeste da novi Need for Speed neće imati split-screen odnosno mogućnost da igrate u dva igrača na jednom sistemu. Zbog čega? Zato što je studio želeo da “maksimizuje vizuelni ugođaj”.

Izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.