NEVEROVATNO: Reper slučajno otkrio tajni projekat

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO: Reper slučajno otkrio tajni projekat

Gejmeri se raduju...

Sada kada konačno znamo da ćemo dobiti novu Half-Life igru, gejmerima ostaje da se bave glasinama i spekulacijama oko izlaska drugih dugoočekivanih igara, a jedna od njih je svakako i šesti nastavak kultnog "Grand Theft Auto" serijala.

Među poslednjim informacijama koje golicaju maštu, našao se i tizer koji je okačio hip-hop sastav City Morgue, a koji možete videti ispod.

Po tome što vidimo, deluje kao da su imali neku saradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da će o tome moći da pričaju na leto naredne godine.

"Redditor" Wardoganthem187 ih je pitao da li se radi o snimanju soundtracka, na šta su oni odgovorili "uskoro".

Ukoliko ste igrali GTA igre, znate da je muzika, pogotovo rep muzika, veoma bitan element igre, i radio u GTA je praktično jedan od simbola igre, pa će Rockstar na potencijalnom budućem nastavku svakako sarađivati sa velikim brojem muzičara.

Podsećamo da je nedavno i Stiven Og, glumac koji daje glas Trevoru u GTA 5, na Brazil Game Show izjavio da će GTA 6 izaći u narednih godinu-dve, tako da se sve kockice polako spajaju.

City Morgue, a hip hop group, teased this on Instagram today pic.twitter.com/SgmuT6jAK7

— Yan2295 (@Yan2295) November 10, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.