NEMOGUĆE: OVAJ virtuelni model ima više pratilaca nego BEOGRAD stanovnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMOGUĆE: OVAJ virtuelni model ima više pratilaca nego BEOGRAD stanovnika

Nije mala stvar...

Prvi virtuelni model ima više pratilaca na društvenim mrežama nego Beograd stanovnika

My "AUTOMATIC" music video is finally here!! 🤖🎶📹 You can watch the full thing at the link in my bio 🔗💕 So happy to share this with y'all, thanks to everyone who helped make this robot girl's pop star dreams a reality 💿☁

Објава коју дели Miquela (@lilmiquela) дана 13. Нов 2019. у 7:23 PST

Jedna od korisnica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagrama koja ima najviše pratilaca zapravo nije "prava", živa osoba.

U pitanju je virtuelna influenserka Lil Mikela, koja broji više od 1.8 miliona obožavatelja. Ona sebe naziva robot- devojkom i postoji samo kao animacija, ali je to ne sprečava da se druži sa mnogim poznatim ličnostima, snima pesme, pa čak i da ima dečka.

Kako je animacija postala jedna od najpoznatijih "ličnosti" na svetu, saznajte u videu na početku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.