Muški provod uz akcionu avanturu “Assassins Creed”

Izvor: ItRešenja.com, 23.Dec.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muški provod uz akcionu avanturu “Assassin`s Creed”

Men`s night događaj u bioskopima Cineplexx Delta City i UŠĆE Shopping Center, uz prikazivanje filma „Assassin`s Creed“, održaće se u četvrtak, 29. decembra, sa početkom u 20 časova.

Sve pripadnike jačeg pola koji se odluče da ovu godinu privedu kraju uživanjem u filmu u okviru Men`s night događaja, uz kupljenu ulaznicu očekuje poklon primerak Autobild magazina, osveženje u vidu Grants viskija, dok su DM drogerije pripremile poklon paketiće za one najsrećnije. Pojedine >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << gledaoce Logitech će uveseliti sa poklonima iz G serije za gejmere – najnoviji gejming miš G403 Prodigy, gamepad F310, gejming podloge G240 i Logitech G majice.

Assassin’s Creed je jedna od najuspešnijih akcionih igrica današnjice, a ovo je prvi film snimljen po njoj. Kalum Linč, čiji lik igra Majkl Fasbender, otkriva da je potomak tajnog društva „Asasina” zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja otključava njegova genetska sećanja. Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim vitezovima templarima. Impresivnu glumačku postavu čine Majkl Fasbender, oskarovka Marion Kotijar, Majkl Kenet Vilijams i Džeremi Ajrons.

Trejler filma možete pogledati na ovom link-u  .

Karte za Men`s night događaj se nalaze u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.