Mozilla ukida podršku za Windows XP i Vistu juna 2018.

Izvor: Informacija.rs, 05.Okt.2017, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mozilla ukida podršku za Windows XP i Vistu juna 2018.

Mozilla je saopštila da će juna sledeće godine ukinuti podršku za Windows XP i Windows Vistu. "Kao jedan od retkih browsera koji nastavljaju da podržavaju Windows XP i Vistu, korisnici Firefoxa na ovim platformama mogu očekivati sigurnosna ažuriranja do tog datuma", kaže se u saopštenju koje je objavila Mozilla. Ranije ove godine, korisnici Firefoxa na Windows XP i Visti već su prebačeni na Firefox 52 ESR (Extended Support Release). Taj prelazak je najavljen decembra prošle godine kada je Mozilla najavila da će u septembru ove godine dati konačan odgovor o podršci za Firefox na XP i Visti.

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Firefox od naredne godine ukida Windows XP i Vista podršku

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2017, 08:25

Korisnici koji i dalje koriste Windows XP ili Windows Vista verzije Microsoftovog operativnog sistema, trebalo bi da znaju da je Mozilla objavila da će od juna 2018. godine prestati da zvanično nudi Firefox podršku za ove dvije verzije Windowsa...Mozilla je ranije obavijestila i upozorila korisnike...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.