Moziila će prikazati Firefox OS na MWC-u

Izvor: ITsvet.com, 07.Feb.2013, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moziila će prikazati Firefox OS na MWC-u

Najnovije informacije koje dolaze od strane korporacije Mozilla se odnose na činjenicu da je ova kompanija u poslednje vreme naporno radila na Firefox OS, open source operativnom sistemu koji je alternativa za programere koji žele da isprobaju nešto novo. Ovaj operativni system će najverovatnije biti prikazan na Mobile World kongresu, odnosno na konferenciji za štampu koji će Mozilla priličiti 24. februara ove godine na sajmu Barseloni. U principu reč je o operativnom sistemu koji će biti namenjen mobilnim uređajima, pri čemu mnogo detalja za sada nije poznato, ali se očekuju na ovom događaju.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Asus MeMo Pad 10 na MWC-u

Izvor: ITsvet.com, 07.Feb.2013

Ovogodišnji CES događaj je sada već daleka prošlost u tehnološkom svetu koji se brzo kreće i već se pripremamo za sledeći događaj takve vrste a to je Mobile World kongres u Barseloni. Jedan od uređaja koji će biti predstavljeni na pomenutom događaju je i nastupajuća veća Android verzija...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.