Može ekonomičnije – uz Epson ITS printere!

Izvor: ItRešenja.com, 30.Sep.2014, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može ekonomičnije – uz Epson ITS printere!

Kompanija Epson najveći je proizvođač mlaznih štampača na svetu, a poslednjih nekoliko godina kupce širom sveta je dodatno zainteresovala svojim ITS rešenjima koja donose bržu, kvalitetniju i kontinuiranu štampu po znatno povoljnijoj ceni u odnosu na tradicionalne inkjet štampače.

Konkretno sa Epson-ovim ITS printerima i MF uređajima moguće je uštedeti i do 30% mastila, odnosno smanjiti cenu otiska za nekih 25% što je na godišnjem nivou jako velika ušteda za (na primer) >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << neko manje ili srednje radno okruženje. Međutim to nije sve je je Epson sa svojim ITS rešenjima kupcima ponudio čitav jedan eco print sistem kojim polako kreću da se vode i ostali proizvođači ovih uređaja. Pogledajmo zajedno koje su to sve prednosti Epson-ovih IT štampača i multifunkcioalaca…

Povoljan i kvalitetan otisak

Kao što smo na početku ovog teksta napomenuli Epson je sa svojim ITS štamparskim rešenjima kupcima ponudio do 30% manju potrošnju mastila što kao krajnji rezultat donosi i značajno povoljniju cenu otiska. Međutim, ono što je mnogo zanimljivije je činjenica da manja potrošnja sa sobom nije povukla lošiji kvalitet štampe, šta više dobijeni otisci sa Epson-ovim ITS printerima i MF uređajima izgledaju kao da ih je odštampao neki profi inkjet štampača. Tajna se krije u naprednoj elektornici i posebno dizajniranoj glavi za štampanje koja veoma precizno nanosi boju na papir. O samom kvalitetu štampe dosta govori i podatak da odštampani otisci mogu ostati nepromenjeni i preko 100 godina – ukoliko se naravno adekvatno čuvaju.

Nema zastoja u procesu štampe

Epson-ovi ITS printeri i multifunkcijski uređaji su koncipirani tako da im se boja lako može dodati čak i u toku procesa štampanja čime se izbegava bilo kakav zastoj u radu. Dobar potez proizvođača je što je kod svih svojih ITS rešenja onemogućio bilo kakvu mogućnost za prolivanjem boje čak i pri grubljem transportu istih sa jedne na drugu lokaciju. Inače, Epson je boje za sve svoje ITS printere i MF uređeje su cenovno prilično približio kupcima što je jedan od ključih razloga velikog uspeha Epson-a na ovom tržištu i globalno gledano.

Zavidna aplikativna i logistička podrška

Snažan hardver nije od presudnog značaja za normalno funkcionisanje bilo kog ITS printera ili MF jedinice već i odlična logističko-aplikativna podrška, a Epson je i na ovom polju ponudio znatno više od drugih naročito u interakciji sa Mac radnim okruženjima.

Konkretno uz sve svoje ITS MF uređaje i štampače Epson nudi odličnu drajversku podršku, kao i pristojan softver za obradu grafičkih, slikovnih i svih drugih sadržaja. Inače, Epson iz generacije u generaciju nudi sve kvalitetniji i kvalitetniji softver uz svoje štamparske jedinice, što je naprednijim kupcima dodatna i (veoma značajna) ušteda.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.