Motorola Xoom dobija NVIDIA quad core

Izvor: ITsvet.com, 31.Mar.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motorola Xoom dobija NVIDIA quad core

Motorola Xoom je već sada vredan takmac gotovo nedodirljivom iPad tablet računaru. Druga polovina ove godine bi mogla čak da donese prednost za Xoom model koji će u svakom segmentu nadmašiti iPad. Glavni razlog za ovakav razvoj situacije bi mogla da bude činjenica da Motorola planira da opremi Xoom tablet NVIDIA Tegra 3 odnosno Kal-E quad core procesorom. NVIDIA planira da počne isporuku Tegra 3 procesora početkom trećeg kvartala pri čemu bi Motorola Xoom sa ovim procesorom mogla da bude na tržištu upravo u vreme vraćanja učenika u školu. Tegra 3 podržava video sadržaje u rezoluciji 1440p na panelima rezolucije 2560 x 1200 piksela.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Motorola Xoom dobija NVIDIA quad core

Izvor: LaptopSvet.com, 31.Mar.2011

Motorola Xoom je već sada vredan takmac gotovo nedodirljivom iPad tablet računaru. Druga polovina ove godine bi mogla čak da donese prednost za Xoom model koji će u svakom segmentu nadmašiti iPad. Glavni razlog za ovakav razvoj situacije bi mogla da bude činjenica da Motorola planira da opremi...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.