Moj posao, moj domen

Izvor: ItRešenja.com, 19.Sep.2016, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moj posao, moj domen

Preduzetništvo u Srbiji svoju šansu za uspešan nastup na tržištu pronalazi i na Internetu, čak i za poslove koji nisu vezani za onlajn poslovanje. U jesenjoj promotivno-edukativnoj kampanji „Moj posao, moj domen“, RNIDS prezentuje dve male firme koje imaju uspešan nastup na Internetu, zahvaljujući najpre svojim internet sajtovima na nacionalnom .RS domenu.

Mali privrednici, uspešni u svom poslu, ali i u svom nastupu na Internetu, bili su pozvani da se prijave na Konkurs „Pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << primeri internet prisustva“, koji je RNIDS organizovao povodom 10 godina svog rada. Kao finalisti Konkursa, odabrane su Stomatološka ordinacija „Moja zubarka“ iz Niša i Knjigovodstvena agencija „Alibris“ iz Beograda.

U oba slučaja je reč o preduzetnicama koje su iskoristile činjenicu da se za internet sajtove namenjene lokalnom, srpskom tržištu, u rezultatima pretrage daje prednost sajtovima na nacionalnom .RS internet domenu. Prisustvom na svojim onlajn lokacijama njih dve daju pravi primer kako se koristi Internet u poslovne svrhe i za male biznise, čak iako se bave u potpunosti oflajn poslovima. Svoja iskustva iz prakse njih dve iznose kroz video prezentacije i mini intervjue na adresi naravno.rs.

Nastavak na ItRešenja.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.