Moderni Q Acoustics saundbar

Izvor: Hi-Files.com, 28.Mar.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moderni Q Acoustics saundbar

Mlada britanska kompanija Q Acoustics predstavila je novi saundbar M3, koji se odlikuje savremenim funkcijama i pristupačnim cenom. Uglasto kućište prepoznatljive forme krije zvučničke jedinice u BMR tehnologiji (Balanced Mode Radiator), sa ravnim membranama dimenzija 58×58 milimetara, kao i elipsasti DVC sabvufer dimenzija 150×100 milimetara. Za povezivanje su predviđeni HDMI, digitalni optički i dva analogna ulaza (RCA i 3,5 mm), a dodatnu funkcionalnost obezbeđuje blutut veza s aptX >> Pročitaj celu vest na sajtu Hi-Files.com << kodekom i NFC tehnologijom. Zvuk se može podešavati pomoću predefinisanih EQ modaliteta, a za kontrolu je predviđen daljinski upravljač malih dimenzija. Preporučena cena novog saundbara Q Acoustics M3 iznosi oko 400 evra.

Nastavak na Hi-Files.com...






Povezane vesti

Novi RX-V risiveri

Izvor: Hi-Files.com, 29.Mar.2017, 10:24

Yamaha je predstavila osvežene AV risivere serije RX-V za nastupajuću sezonu. Za početak su predstavljena četiri modela, a na donjem kraju nalazi se RX-V383, pristupačni risiver sa snagom od 70 vati na pet kanala. Pored četiri HDMI ulaza, za povezivanje su predviđeni dodatni analogni i digitalni...

Nastavak na Hi-Files.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Hi-Files.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Hi-Files.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.