Mobilne aplikacije koje će vam pomoći u 2014

Izvor: JavneVesti.com, 02.Jan.2014, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mobilne aplikacije koje će vam pomoći u 2014

Danas govorimo o aplikacijama koje vam mogu pomoći u novogodišnjim odlukama, kao što su Quick Diet, GymAssist, Striiv Activity Tracker i Logacal. Sve aplikacije su podložne promijenama u cijeni koja isključivo ovisi o programeru. Aplikacije koje ćemo navesti su ili besplatne ili ih možete besplatno koristiti jedno određeno razdoblje.

Quick Diet Low Carb - Povedite svog osobnog nutricionista gdje god se zaputili. Aplikacija uključuje 11 programa dijete sa listom >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << za kupovinu i alarmom. Kada unesete sve potrebne informacije možete odabrati plan dijete koji vam najviše odgovara. Puna cijena ove aplikacije je $0.99.
GymAssist - Osobni trener za teretanu koji stane u vaš džep. Vježbe su podijeljene u 9 kategorija kako bi se brže došlo do njih te su poredane po abecednom redu. Jednostavnim klikom na vježbu dodati će te je u svoj raspored. U bilo kojem trenutku možete pogledati povijest vježbi, ali i dodati svoje. 
SoundHound - Odličan program koji prepoznaje pjesme. Otvorite aplikaciju koja sluša pjesmu i onda na temelju toga zaključi koja je to pjesma te vam izlista autora i naziv pjesme. 
Filterstorm Neue - U ovu aplikaciju možete ubaciti bilo koju sliku iz vašeg mobitela, a zatim ju potpuno preurediti (širinu, visinu, prozirnost, rotaciju...). Kada sve to napravite možete dodati još poneki efekt na sliku; različite maske i pozadine. 
Chemio – A Student's Chemical Reference - Želite postati kemičar - upoznajte se sa svim elementima periodičnog sustava. Kliknite na bilo koji element kako bi ste vidjeli njegove karakteristike. Odlična aplikacija za ljubitelje kemije i onih koji to žele postati - pazite prilikom miješanja ;)
 

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.