Mišped dodelio nagradu “The best eCommerce starter on the Serbian market”

Izvor: ItRešenja.com, 28.Jan.2023, 17:08

Mišped dodelio nagradu “The best eCommerce starter on the Serbian market”

Kompanija Mišped regionalni lider u oblasti transporta i logistike, kao platinum pokrovitelj ovogodišnje dodele Hot Spot eCommerce Awards 2022, pripala je čast da dodeli nagradu The best eCommerce starter on the Serbian market” za nove lidere na polju eCommerce-a. Nagrada je dodeljena kompaniji LPP Srbija. 

Nagradu je u ime Milšped Grupe dodelio Nenad Zdravković, član nadzornog odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Milšped Grupe, a nagradu je ispred kompanije LPP Srbija primio direktor Stevan Miljković.

„Izuzetno mi je drago da je LPP kompanija dobitnik prestižne nagrade. Svesni smo činjenice da danas online šoping predstavlja imperativ, te smo strateški odlučili da je vreme za pokretanje online prodavnice svih pet brendova u Srbiji. Ljubiteljima poznatih marki Reserved, Cropp, House, Mohito i Sinsay omiljeni modni komadi od sada su dostupni brzo i jednostavno uz samo par klikova. Na ovaj način, kroz uvođenje online prodaje, želimo da doprinesemo još boljem korisničkom iskustvu naših kupaca i jačanju eCommerce zajednice u Srbiji“ istakao je Stevan Miljković, Country Manager kompanije LPP.

LPP je multinacionalna kompanija koja uspešno posluje kroz poznate brendove kao što su RESERVED, Cropp, House, MOHITO i Sinsay. Osnovana 1991. godine, u gradu Gdanjsk u Poljskoj, predstavlja jednog od lidera u oblasti modne industrije i tekstila u svetu. Od 2017. godine posluju i u Srbiji sa preko 60 prodavnica na teritoriji cele zemlje i preko 700 zaposlenih.

Prilikom dodele nagrada Nenad Zdravković je istakao važnost razvoja eCommerce usluga i kako one unapređuju kvalitet usluge klijentima kompanije Milšped:

“Digitalno doba nam nam nudi neograničene mogućnosti. Živimo u svetu inovacije i konstantnog napredovanja u svim sferama. Naša misija je da pružimo klijentima i kupcima brzu i efikasnu uslugu koja je neizostavan deo digitalnog ekosistema. U modernom svetu eCommerce biznisa veoma je bitno umrežavanje, zbog čega smo rešili da umrežimo tržište logistike na Balkanu uz automatizovani i pametan sistem skladištenja i preuzimanja koji ispunjava željenu naružbinu 24/7. Želimo da obezbedimo jednostavnu i pouzdanu dostavu paketa širom Balkana, a time i da olakšamo eCommerce biznise naših klijenata.

Zadovoljstvo nam je da ovogodišnja nagrada “The best ecommerce starter on the Serbian market” ide u ruke kompaniji LLP koja se u protekloj godini istakla značajnim unapređenjem eCommerce usluga i želim im da u ovoj sferi nastave da budu jedan od lidera,” zaključio je Zdravković i zahvalio se eCommerce Asocijaciji Srbije na organizaciji i utemeljivanju dodele Hot Spot eCommerce Awards.

Milšped Group ove godine obeležava 30 godina poslovanja i ponosi se činjenicom da kompanija trenutno zapošljava preko 3500 ljudi u 13 zemalja sveta (od Balkana, preko Zapadne Evrope, Kine i Amerike do Rusije).

Spektar usluga koje kompanija nudi klijentima obuhvata sve vrste domaćeg i međunarodnog transportnog saobraćaja, avio, brodski i železnički transport, auto – moto logistiku, carinsko posredovanje, distribuciju i skladištenja robe, a na raspolaganju je i preko 500 000 m2 skladišnog prostora.

Deo Milšped porodice je i kompanija M-One koja pruža usluge kurirske službe u Srbiji uz mogućnost distribucije kurirskih pošiljki od Beograda prema zemljama regiona, uz sve pogodnosti korištenja naših ostalih usluga i servisa koji prethode samoj isporuci.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.