Milioniti korisnik aplikacije Logitech Vid

Izvor: B92, 01.Sep.2009, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milioniti korisnik aplikacije Logitech Vid

Kompanija Logitech, samo tri meseca nakon predstavljanja besplatnog, brzog i jednostavnog softvera Logitech Vid za video poziv, objavila je registraciju milionitog korisničkog naloga.

Izvor: Mikro




Vid znatno olakšava video pozive, uz jednostavno podešavanje i intuitivan interfejs. Moguće ga je podesiti u dvostruko manje koraka nego ostale vodeće programe za trenutne poruke.

Logitech Vid je poslednja u seriji inovacija za video poziv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja nastavlja da olakšava video komunikaciju. Poslednje godine donele su inovacije snimanja videa visoke rezolucije kao što je format 720p HD uz pomoć Logitech Webcam C600 preko Logitech Webcam Pro 9000 do Logitech® Webcam C905, koji ima Karl Zeis optiku i autofokus.

Vid koristi Logitech SightSpeed mrežu i pouzdan je izbor za visokokvalitetni video poziv. Kompatibilan je sa PC i Macintosh računarima, kao i sa samostalnim i ugrađenim kamerama. Vid je dostupan za preuzimanje na ovoj adresi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.