Mihajlović: Za sedam dana predlog za v.d. direktora ŽŽeleznica

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Za sedam dana predlog za v.d. direktora ŽŽeleznica

Potpredsednik Vlade Srbije i ministarka gradjevinarstva saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je danas da će vlada verovatno za sedam dana imati predlog za izbor vršioca dužnosti direktora Železnica Srbije, ali da će uporedo sa tim biti raspisan i konkurs.

- Železnice Srbije moraju da dobiju ljude koji mogu da realizuju postojeće projekte a njihova vrednost je 1,2 milijarde evra - rekla je Mihajlović u institutu za transfuziju krvi gde je dobrovoljno dala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krv.

Ona je kazala da srpske Železnice treba da dobiju direktora koji će biti spreman da iznese i sve projekte koji su planirani u budućnosti.

- Mi ćemo u narednih verovatno sedam dana imati predlog za v.d. direktora, a uporedo ćemo svakako i raspisati konkurs - rekla je ona.

Ona je podsetila da je vlada već donela odluku kojom je preporučila skupštini Železnica Srbije da smeni dva izvršna direktora - Predraga Jankovića i Svetozara Ćapina.

Mihajlović je dodala da će vrlo brzo Železnice dobiti v.d. direktora i da će vrlo brzo biti raspisan konkurs za mesto direktora.

Na pitanje novinara da li su već poznata neka imena, ona je rekla da će se o tome ozbiljno razgovarati u narednih nekoliko dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.