Microsoft vratio Clippyja, ali samo na jedan dan

Izvor: B92, 01.Apr.2014, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft vratio Clippyja, ali samo na jedan dan

Otvaranje novog Microsoft Office dokumenta nije bilo isto otkada je pomalo iritantan Clippy ukinut.

Clippy, preterano uslužna spajalica koja nam je davala savete ponovo je vraćena u život kao prvoaprilska šala.

I iako su je mnogi istog trenutka sklanjali sa stranice, Clippy je bio svojevrsna maskota, a sada je ponovo dobio priliku da zasija na Office.com.

Kada se korisnici uloguju na svoj besplatan Office.com nalog i otvore novi dokument u Wordu, Excelu ili PowerPaintu, Clippyjeve velike oči biće tu zajedno sa velikim osmehom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Microsoft vratio Clippyja, ali samo na jedan dan

Izvor: B92, 01.Apr.2014

Otvaranje novog Microsoft Office dokumenta nije bilo isto otkada je pomalo iritantan Clippy ukinut...Clippy, preterano uslužna spajalica koja nam je davala savete ponovo je vraćena u život kao prvoaprilska šala...I iako su je mnogi istog trenutka sklanjali sa stranice, Clippy je bio svojevrsna maskota,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.