Microsoft uradio redizajn Xbox Stora

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 21:45

Microsoft uradio redizajn Xbox Stora

Lepo...

Microsoft je objavio da radi na novom Xbox Store-u, a krajnji rezultat trebalo bi da bude mnogo brže iskustvo pretraživanja i jednostavnija navigacija. Iz kompanije smatraju da su uradili mnogo više od običnih kozmetičkih promena, i da je dobijeno na brzini, sigurnosti i lakoći upotrebe kontrolera više nego ikad pre.

The New Xbox Store is so Clean! pic.twitter.com/cjDV7o9RU7

— Jamie Moran (@JamieMoranUK) August 4, 2020

Nova Microsoft >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aplikacija za Xbox Store predstavljena je Xbox insajderima 5. avgusta, pre nego što će se narednih nedelja proširiti na ostale testere i konačno doći do svih vlasnika Xbox One i Xbox Seriex X ove jeseni. Dosadašnja verzija ove prodavnice bila je prava gnjavaža za korisnike i pomalo nepregledna, a promene će biti veliki korak u pravom smeru.

Ono što odlikuje novu prodavnicu jeste drastično veća brzina u odnosu na postojeću prodavnicu. Microsoft je objavio da je u pitanju duplo veća brzina, i da učitavanje traje manje od dve sekunde, ponekad čak i manje od jedne sekunde. Restrukturiranje sekcija je urađeno tako da je mnogo olakšano kretanje uz pomoć Xbox kontrolera. I Microsoft i Sony se trenutno utrkuju oko otkrivanja novih informacija u vezi sa konzolama naredne generacije, a tokom ovodišnje praznične sezone očekuje nas puno zanimljivosti i izuzetno dobar gejming, s obzirom na specifikacije Xbox Series X i Sony PlayStation 5.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.