Microsoft pravi mini-tablet

Izvor: B92, 11.Apr.2013, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft pravi mini-tablet

Američki softverski gigant Microsoft razvija sopstveni mini-tablet sa ekranom od sedam inča, objavio je danas Vol strit džornal.

Serijska proizvodnja mini-tableta, koji će raditi na operativnom sistemu "Windows 8", mogla bi da počne krajem ove godine.

Osoba upoznata sa planovima Microsofta rekla je Vol strit džornalu da sedmoinčni tableti nisu bili deo strategije kompanije prošle godine, ali su rukovodioci shvatili da je potreban odgovor na sve popularnije manje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tablete, poput Googleovog Nexusa od sedam inča i Appleovog iPada Mini od 7,9 inča.

Vol strit dzornal podseća da je Microsoft svoj prvi tablet, pod nazivom Surface, predstavio u junu prošle godine.

Stručnjaci nisu prognozirali koja bi cena novog mini-tableta mogla da bude, ali ukazuju da će najverovatnije koštati manje od sličnih uređaja Applea i Googlea.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majkrosoft pravi mini-tablet

Izvor: Capital.ba, 12.Apr.2013, 08:20

NJUJORK, Američki softverski gigant Microsoft razvija sopstveni mini-tablet sa ekranom od sedam inča, objavio je Vol strit džornal. Serijska proizvodnja mini-tableta, koji će raditi na operativnom sistemu „Windows 8″, mogla ..

Nastavak na Capital.ba...

Majkrosofti počinje izradu mini-tableta

Izvor: Kurir, 12.Apr.2013

Serijska proizvodnja mini-tableta, koji će raditi na operativnom sistemu "Vindouz 8", mogla bi da počne krajem ove godine..Američki softverski gigant Majkrosoft razvija sopstveni mini-tablet sa ekranom od sedam inča. Serijska proizvodnja mini-tableta, koji će raditi na operativnom sistemu "Vindouz...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.