Izvor: Mikro - PC World, 16.Nov.2008, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft otvara novu Internet prodavnicu u SAD

Microsoft je početkom ove nedelje, bez velike medijske gužve, otvorio novu Internet prodavnicu u kojoj kupci iz SAD mogu kupovati hardverske i softverske proizvode kompanije. Kompanija trenutno ima četiri takve prodavnice – u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Koreji i SAD. Predstavnici Microsofta izjavili su da će kupci iz SAD moći u prodavnici da kupe sve proizvode koji se nalaze u ponudi kompanije. Naime, kupci iz SAD su dosada mogli da nabave pojedine softverske proizvode putem Internet portala Windows Marketplace, dok je, primera radi, konzola Xbox mogla da se kupi samo u maloprodajnim objektima Microsoftovih partnera. Kada je pitanju softver, predstavnici Microsofta su saopštili da će kupci moći da preuzimaju sve proizvode kompanije, sve dok za njih postoji tehnička podrška (Microsoftov softver obično ima \"životni vek\" od pet godina). (G.B.)

Nastavak na Mikro - PC World...






Povezane vesti

Microsoft pokrece online prodavnicu

Izvor: Economy.rs, 16.Nov.2008

Kompanija Microsoft pokrenula je online prodavnicu gde ce potencijalni korisnici moci da kupe softverske proizvode, ali i korisnici iz SAD da kupe i hardverske proizvode.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mikro - PC World. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mikro - PC World. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.