Microsoft o narednom periodu

Izvor: ITsvet.com, 29.Dec.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft o narednom periodu

Kompanija Microsoft je objavila listu pet stavki čije ispunjenje očekuje u toku 2012. godine. Prva stvar koju Microsoft željno iščekuje jesu Windows 8 tablet računari. Upravo to je jedna od najhrabrijih stvari na koju se ova kompanija odlučila. Sledeće što se očekuje jeste da Xbox još više bude obuhvaćen live TV. Treća želja kompanije Microsoft jeste da njihov Windows Phone zabeleži treće mesto kada je reč o tržišnom udelu za Windows Phone softver, dok se za četvrtu posebno spremaju a to je povećanje broja sudskih tužbi u cilju zaštite patenata. Peta stavka kojoj se nadaju jeste beleženje rasta društvenih mreža.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PS Vita dobija drugi update firmware-a

Izvor: ITsvet.com, 30.Dec.2011, 12:35

Nema gore stvari za proizvođača hardvera kada objavi novi proizvod koji se ne pokaže onakvim kako se to očekivalo i kada poseduje brojne probleme koji ometaju njegovo pravilno funkcionisanje. Još je gora stvar ako je reč o hardveru od kojeg proizvođač mnogo očekuje. Upravo tako nešto se desilo...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.