Microsoft na dobrom putu

Izvor: ITsvet.com, 28.Jun.2012, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft na dobrom putu

Microsoft je iza sebe ostavio jednu veoma uspešnu nedelju prepunu različitih događaja a ono što je sigurno izazvalo najviše pažnje ali dovelo i do velikog komešanja na tržištu jeste predstavljanje dve glavne računarske platforme – Windows i Windows Phone: Surface i WP8. Sada se već zasigurno može reći da je na ovaj način Microsoft krenuo novim putem koji karakterišu osvežene perspektive te da je ova kompanija krenula sa utabavanjem staze koja će na kraju sigurno odvesti u pravom smeru. Microsoft se odlučio za nove strategije koje predstavljaju promenu onoga po čemu je ova kompanija do sada bila poznata.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Dizajn Microsoft Surface tableta

Izvor: ITsvet.com, 29.Jun.2012, 11:20

Predstavljanje Surface tablet računara unelo je veliku pometnju na ovom tržištu i među proizvođačima računara, ali je podiglo i lavinu pitanja koja su ostala bez odgovora. Pitanje koje se najčešće postavlja jeste ono koje se odnosi na dizajn i pristup kompanije Microsoft dizajnu drugih proizvođača...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.