Microsoft Unified Communications

Izvor: ITsvet.com, 21.Maj.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft Unified Communications

Kompanija Microsoft je u Beogradu predstavila najnoviju platformu za objedinjene komunikacije. Unified Communications je koncept koji u jedno korisničko okruženje udružuje sve vidove komunikacije i tako premošćuje prostor između klasične telefonije i računara, omogućujući lakši i brži protok svih tipova informacija, bilo da je u pitanju tekst, glas ili slika, zajednički rad na dokumentima ili aplikacijama, kao i organizovanje i održavanje sastanaka putem Interneta, bez obzira na trenutnu lokaciju korisnika. Osnovu ove platforme čine Microsoftovi proizvodi Office Communications Server 2007 i Office SharePoint Server 2007.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Majkrosoft platforma za objedinjene komunikacije

Izvor: Poslovni magazin, 21.Maj.2008

Kompanija Majkrosoft je u Beogradu predstavila najnoviju platformu za objedinjene komunikacije (Unified Communications).Platforma za objedinjene komunikacije je koncept koji u jedno korisničko okruženje udružuje sve vidove komunikacije i tako premošćuje prostor između klasične telefonije i računara,...

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.