Microsoft Srbija u vrhu svetskog IT-ja

Izvor: ITsvet.com, 21.Jul.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft Srbija u vrhu svetskog IT-ja

Kancelarija Microsofta u Srbiji po prvi put od osnivanja je osvojila priznanje Circle of Excellence Gold Award, koje se dodeljuje najuspešnijim timovima ili pojedincima unutar Microsofta, korporacije koja posluje u preko 100 zemalja širom sveta i ima skoro 90.000 zaposlenih. Na Microsoftovoj godišnjoj konferenciji MGX, koja je ove godine održana u Atlanti, ovu nagradu je osvojio Miloš Trkulja, menadžer prodaje za javni sektor, za uspešno postavljenu strategiju rada i realizovane projekte u prethodnoj godini. Ovo je još jedna potvrda kvaliteta kadrova u Srbiji koji su prepoznati i van granica naše zemlje, a za kancelariju Microsofta u Beogradu još jedan podsticaj za dalji razvoj na inovacijama zasnovanog IT društva u Srbiji.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majkrosoft nagradio svoju kancelariju u Srbiji

Izvor: Poslovni magazin, 21.Jul.2008

Kancelarija Majkrosofta (Microsoft) u Srbiji saopštila je da je prvi put od osnivanja osvojila Majkrosoftovu Zlatnu nagradu za izuzetno poslovanje koja se dodeljuje najuspešnijim timovima ili pojedincima u Majkrosoftu.Nagradu "Circle od Excellence Gold Award" dobio je menadžer prodaje Majkrosofta...

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.