Metal Gear Solid V igra uz NVIDIA karticu

Izvor: ITsvet.com, 25.Jul.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metal Gear Solid V igra uz NVIDIA karticu

Kompanija NVIDIA poklanja kopije Metal Gear Solid V uz GeForce kartice. U određenom vremenskom periodu NVIDIA će poklanjati kopije najnovije Konami-jeve avanture onima koji kupe GeForce GTX 980 Ti, 980, 970 ili 960 GPU ili 980/970M notebook računar. Reč je o digitalnim kopijama, slično kao i kod prethodni promocija ove kompanije, među kojima je The Witcher 3. Ono što će sigurno veliki broj igrača poželeti jeste da ova kampanja kompanije NVIDIA prođe daleko bolje nego što je to bio slučaj sa Arkham Knight koji je bio pravi fijasko.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

MGS 5 zahteva 25.1GB na PS4 konzoli

Izvor: ITsvet.com, 26.Jul.2015, 07:01

Digitalna verzija Metal Gear Solid V: The Phantom Pain koja se očekuje krajem ove godine zahtevaće samo 25.1GB slobodnog skladišnog prostora za Sony PlayStation 4 igrače. Imajući u obzir činjenicu kolike su neke od najnovijih igara, sigurno je da će veliki broj igrača biti zadovoljan ovom informacijom....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.