Mega Hit igra Valheim sada ima i poseban VR mod

Izvor: B92, 11.Apr.2021, 13:57

Mega Hit igra Valheim sada ima i poseban VR mod

Valheim, koji je u drugoj polovini marta već prodat u šest miliona kopija, sada ima stabilni rast, a gejmeri širom sveta, ovu igru gledaju kao apsolutni broj jedan u 2021. godini.

Mnogi privrženi članovi zajednice počeli su i pojedinačne modove da prave za igru, piše play.co.rs; Pa tako ova avanturistička igra iz “survival” žanra, svakodnevno dobija nove načine igranja.

Jedan od tih modova je i VR mod, uz pomoć uređaja za virtuelnu realnost, piše play.co.rs. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Neki od entuzijasta koji su taj mod probali, podelili su svoje utiske na forumu zajednice u okviru Steam platforme i to iskustvo opisuju kao “neverovatno” i kao da je to “jedino što je nedostajalo igri a da to nisu ni znali”.

Kako bi sve to omogućili, potrebno je preuzeti određene dodatke, uz sam mod. Bitno je napomenuti da se radi o ranoj, beta verziji modifikacije, tako da i greške nisu isključene. Kako mod izgleda i funkcioniše u ovom vikinškom svetu, možete pogledati u videu ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.