Međunarodno priznate EISA nagrade dodeljuju se BenQ W2700 i W5700 projektorima

Izvor: ItRešenja.com, 23.Avg.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodno priznate EISA nagrade dodeljuju se BenQ W2700 i W5700 projektorima

BenQ, broj jedan globalna marka DLP projektora danas je objavila da su njihova dva projektora osvojila visoko cenjene nagrade od EISA-e (Expert Imaging and Sound Association). Nagrade za 2019-2020. godinu u kategorijama Najisplativija kupovina projektora (W2700) i Projektor za kućni bioskop (W5700) biće dodeljene na zvaničnoj ceremoniji prvog dana IFA u Berlinu, 6. septembra 2019.

EISA je jedinstveno udruženje 55 časopisa iz 29 zemalja širom sveta specijalizovanih za Hi-Fi, audio >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << za kućni bioskop, displeji i video za kućni bioskop, ugradni uređaji za automobile, mobilne uređaje i fotografiju. Ono predstavlja najveću saradnju urednika u svetu potrošačke elektronike i poznata je po EISA nagradama – godišnjim nagradama koje daju najbolje, nezavisne preporuke za kupovinu potrošakih tehnologija.

Stiv Ču, predsednik BenQ Evropa kaže: “Drago nam je što smo ove godine osvojili dve EISA nagrade. Ova priznanja su nam važna jer dolaze od tako cenjene organizacije i ističu kako BenQ nastavlja da inspiriše svoje kupce putem inovativnih proizvoda. Pobednički projektori, na primer, posebno su priznati po svojoj verodostojnoj 4K HDR CinematicColor tehnologiji koja nudi doživljaj bioskopskog iskustva velikog ekrana, onako kako su ga filmski stvaraoci i zamislili. Fantastično je biti prepoznat po proizvodima koji probijaju granice u tehnologiji kućnog bioskopa”.

Citat EISA o BenQ CinePrime W2700

Ovaj kompaktni 4K HDR projektor donosi kućnu zabavu velikog ekrana u vašu dnevnu sobu, ali ne na uštrb performansi niti će vam isprazniti novčanik. Zapravo, BenQ CinePrime W2700 koristi najnoviji DLP dizajn čipa za 4K detalje uz prilagođenu paletu boja i fabričkom kalibracijom kako bi po prvi put na tržište uveo DCI-P3 široki raspon boja. Ukratko, omogućava sliku koja savršeno prikazuje nameru stvaraoca. Karakteristike lake za upotrebu uključuju 1,3x zum i 12V relej za fleksibilnost instalacije, USB ulaz za pokretanje striming HDMI plejera i intuitivan prikaz menija na ekranu za punu kontrolu naprednih podešavanja slike. Iskombinujte ovo sa oštrom slikom jarkih boja i prodornim integrisanim sistemom stereo zvuka i dobili ste projektor koji je najbolji u svojoj klasi.

Citat EISA o BenQ CinePrime W5700

Tačnost boja, detalji slike, HDR puštanje i fleksibilnost instalacija – BenQ W5700 kao njihov najbolji projektor je lako preporučiti kao kućni bioskop. Potpuno stakleni objektiv od 11 elemenata optimizovan je za 4K i pušta jasnu, oštru sliku. Dodatno, BenQ prilagođena paleta boja i lampa pružaju neverotnih 100% DCI-P3 boja čineći ga idealnim za HDR sadržaj. Projektor se može lako instalirati i u vašu sobu za gledanje filmova sa velikim 1,6x zumom i širokim omerom prikaza, horizontalnim i vertikalnim pomeranjem objektiva za precizno poravnanje slike. Dizajnerski detalji samo kompletiraju impresivan paket – antireflektivno mat kućište i patentirani prsten objektiva koji upija upadno svetlo vam ostvljaju da se samo skoncentrišete na vizelni prikaz koji ostavlja bez daha.

O BenQ CinePrime W2700

Savršen za audio vizuelno prikazivanje u malom okruženju i dnevne sobe, BenQ2700 projektor je dizajniran sa ukusom, modernog i kompaktnog profila i male težine. Filmskim fanaticima donosi realne bioskopske performanse za prave zaljubljenike putem pravog 4K UHD HDR-Pro prikaza i DCI-P3/Rec 709 CinematicColor tehnologije. Integrisani zvučnik je ubačen kao dodatna pogodnost.

O BenQ CinePrime W5700

Nudeći još bolji prikaz boja sa 100% DCI-P3/Rec 709 reprodukcijom, BenQ W5700 idealan je za zaljubljenike u kućni bioskop koji traže neverovatne performanse prikaza i detaljan, oštar i jasan vizelni doživljaj. W5700 dodatno ima punu lestvicu boja i napredni odnos kontrasta kako bi pružio 4K HDR jasnoću slike, boje i detalje koji oduzimaju dah i koji se mogu meriti sa digitalnim bioskopom.

Da saznate više o BenQ projektorima posetite BenQ.eu:

BenQ W2700 Projector

BenQ W5700 Projector

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.