Maxthon Cloud Browser 4.1.2.1600

Izvor: ITsvet.com, 12.Avg.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maxthon Cloud Browser 4.1.2.1600

Maxthon je moćni, tabovani pretraživač koji odlikuje visoko prilagodljivi interfejs. Baziran je na Internet Explorer engine-u za pretraživanje, što znači da sve ono što radi u okviru IE, radi i u okviru Maxthon tabovanog pretraživača uz veliki broj dodatnih karakteristika. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku Maxthon Cloud Browser 4.1.2.1600, reč je o beta izdanju koje sa sobom donosi veliki broj izmena, među kojima je i veliki broj zakrpa za slabe tačke, kao što je zakrpa za problem sa širinom taba, problem sa prikazom Toolbar-a i problem sa prikazom Last Session strane. Nova verzija donosi i bolju animaciju prilikom podele ekrana.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

TeamViewer 8.0.20202

Izvor: ITsvet.com, 13.Avg.2013, 12:13

TeamViewer je all-in-one rešenje za daljinski pristup i obezbeđivanje podrške putem interneta. TeamViewer se povezuje na bilo koji PC ili server širom sveta za samo nekoliko sekundi, a nakon toga korisnici imaju mogućnost kontrolisanja PC računara. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.