Mask traži posao kod vas: Ovakav CV ne biste očekivali

Izvor: B92, 01.Okt.2020, 09:50

Mask traži posao kod vas: Ovakav CV ne biste očekivali

Zamislite da ste Ilon Mask, jedan od najuticajnijih preduzetnika u istoriji tehnologije, čija karijera obuhvata dve decenije uspešnih projekata. Vaša dostignuća kreću se od korišćenja solarne energije, preko električnih automobila, pa sve do komercijalnih letova u svemir. Koliko bi dugačak bio vaš CV?

Samo jedna, tvrde stručnjaci iz kompanije Novoresume, koji se vode krilaticom "manje je više".

Oni su, zato, pre nekoliko godina napravili CV Ilona Maska, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi dokazali da "čak i izuzetno uspešna karijera poput njegove može biti predstavljena u rezimeu od samo jedne stranice", kako je osnivač Andrej Kurtuj rekao za Biznis Insajder.

Rezultat možete da vidite na fotografiji ispod, a reklo bi se da su stručnjaci u pravu - ako može Ilon Mask, možete i vi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.