Mario Kart 8 DLC

Izvor: ITsvet.com, 27.Avg.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mario Kart 8 DLC

Mario Kart 8 će dobiti nove trkače i staze kada se pojavi u mesecu novembru saopštio je Nintendo. Prema navodima Nintendo UK prodavnice, kompanija planira dva paketa dodataka. Svaki će uključivati po dva nova kupa sa četiri kursa sa novim vozilima i karakterima. Očigledno je da će ovaj dodatak doneti karaktere i vozila van Mario sveta. Prvi paket koji će biti izdat u novembru će uključivati Tanooki Mario, Cat Peach i Link, četiri nova vozila i osam novih staza. Jedno od novih vozila će biti Blue Falcon iz F-Zero igre. Drugi paket stiže u mesecu maju i uključivaće Villager, Isabelle i Dry Bowser likove plus četiri vozila i osam novih staza.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Mario Kart 8 DLC

Izvor: ItRešenja.com, 28.Avg.2014, 03:35

Mario Kart 8 će dobiti nove trkače i staze kada se pojavi u mesecu novembru saopštio je Nintendo. Prema navodima Nintendo UK prodavnice, kompanija planira dva paketa dodataka. Svaki će uključivati po dva nova kupa sa četiri kursa sa novim vozilima i karakterima. Očigledno je da će ovaj dodatak...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.