MTS nudi SMS asistenta

Izvor: B92, 17.Jul.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTS nudi SMS asistenta

Mobilna telefonija Srbije nedavno je svoju ponudu obogatila dodatnim uslugama. Reč je o paketu sa nekoliko zanimljivih SMS usluga koji donosi niz pogodnosti korisnicima MTS mreže spremnim da izdvoje dodatnih stotinak dinara za nove usluge.

Tijana Todorović




MTS je odlučio da obrati više pažnje na SMS servis, te nam je kao novost u svojoj ponudi predstavio paket dodatnih usluga pod nazivom SMS asistent. Paket SMS asistent dostupan je svim prepaid >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i postpaid korisnicima, a omogućava korišćenje nekoliko usluga.

SMS kopija na e-mail je usluga koja omogućava da kopirate dolazne i/ili odlazne poruke na određenu e-mail adresu koju vi odaberete. Na ovaj način možete da skladištite svoje SMS poruke duže vreme, te da pregledate SMS poruke i na vašem računaru, bez opasnosti da ćete prepuniti ograničeni inbox za primljene SMS-ove na mobilnom telefonu.

Sledeća usluga iz paketa dolazi pod nazivom Prosledi moj SMS. Ovaj servis omogućava da sve dolazne SMS poruke budu prosleđene na broj telefona po izboru. Ipak, postoji ograničenje jer taj broj mora biti u okviru mt:s mreže, odnosno SMS ne može biti prosleđen na broj iz druge mreže.

SMS automatski odgovor treća je usluga i ona vam omogućava automatski odgovor na poruke koje su stigle na vaš broj. Možete unapred da definišete tekst koji će biti poslat automatski kao odgovor na SMS koji ste primili.

Moj SMS potpis je poslednji servis iz paketa SMS asistent. Servis omogućava da personalizujete svoje odlazne SMS poruke, odnosno da unapred definišete tekst koji će se automatski dodavati na sve SMS poruke koje šaljete. Maksimalna dužina potpisa je 40 slovnih mesta.

Prijavu za uslugu možete obaviti slanjem SMS poruke sa tekstom PRIJAVA na broj 7779. Ukoliko želite da kontinuirano koristite uslugu, neophodno je da se za njeno korišćenje prijavljujete svakog meseca. U bilo kom trenutku pre isteka perioda pružanja usluge, možete da se ponovo prijavite i ona će automatski biti produžena za naredni period.

Pretplata za SMS asitenta traje 30 dana i iznosi 100 dinara bez PDV-a. Kada se prijavite za korišćenje usluge, potrebno je da aktivirate pojedinačne servise, nakon čega imate mogućnost da ih po potrebi deaktivirate i ponovo aktivirate. Sve promene se obavljaju slanjem SMS poruke na broj 7779, koja se tarifira po ceni SMS poruke u skladu sa tarifnim profilom korisnika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.